anker

Accountancy Vacatures Accountancy

Heb je vragen over wonen en werken in Zeeland? Wij kunnen je helpen

Talent Service Zeeland is er om jou te helpen bij alle vragen die hebt over wonen en werken in Zeeland. Persoonlijk en praktisch. Wij hebben de antwoorden en de contacten die je nodig hebt om verder te komen. En wij weten waarschijnlijk ook al die juiste baan voor jou. Wij zijn er voor jou, maar ook voor je eventuele partner en gezin. En het mooie is: onze hulp en adviezen kosten je niks, want wij worden ondersteund door diverse Zeeuwse overheden en werkgevers.

Accountant

Klanten verder helpen met hun organisatie. Daar ga je voor! Jij bent als accountant dé specialist en adviseur die ondernemers inzicht geeft en vooruit helpt. Dat is het liefste wat je doet. Bij voorkeur niet alleen, maar in samenwerking met een kundig team. Samen streef je één doel na: tevreden klanten.

Accountant - Beoogd partner

Jij bent een ervaren accountant, een echte specialist. Je houdt van je vak en wilt hier het maximale in bereiken. Nu ben je toe aan de volgende stap. Vanuit jouw kennis en ervaring heb je de ambitie om als beoogd partner niet alleen jezelf maar ook de organisatie verder uit te bouwen en ontwikkelen.

Accountant Agrarisch

Als Accountant Agrarisch wil en kan jij echt het verschil maken! Jij hebt niet alleen kennis over, maar ook gevoel en passie voor de agrarische sector. Jij weet wat er leeft en speelt bij de agro-klanten en je vindt het heerlijk om af en toe met je schoenen in de Zeeuwse klei te staan.

Belastingadviseur

Je bent al een aantal jaren als junior belastingadviseur werkzaam en toe aan een volgende carrièrestap bij een mooi kantoor in Zeeland. Een stap waarbij je nog meer verantwoordelijkheden krijgt en een nog grotere toegevoegde waarde voor klanten kunt leveren.

Accountmanager Belastingadvies

Je hebt een paar jaar ervaring als belastingadviseur en bent klaar voor het grote werk: een eigen klantenportefeuille en een rol als ‘het gezicht in de markt’ voor jouw vakgebied. Je bezit al een grote dosis inhoud op fiscaal gebied. En ook netwerken vind je leuk, dus laat die nieuwe uitdaging maar komen.

Junior BTW specialist

Jij wilt je ontwikkelen richting fiscaal adviseur van dga’s en mkb-ondernemingen. Vooral het vakgebied van omzetbelasting vind of lijkt je interessant. Dat je met jou kennis niet alleen fiscale zaken goed op de rit kunt zetten maar vooral ook ondernemers kunt helpen, is wat dit vak nog mooier maakt voor jou.

anker

Wist jij dat? MEER OVER WONEN EN WERKEN IN ZEELAND

Wil je onze hulp bij jouw vragen over wonen en werken in zeeland?

In Zeeland zijn volop vacatures en carrierekansen. En wij helpen je om ze te vinden.

Een baan? Een baan voor je partner? Een sportclub? Woonruimte? Wij helpen je graag

Vul veld correct in.
Vul veld correct in.
Vul veld correct in.
anker

ZeelandVacatures op de kaart.

Accountant Agrarisch
MEER INFO
Accountant
MEER INFO
Accountmanager Belastingadvies
MEER INFO