Intern Risicospecialist Verzekeren

Intern Risicospecialist Verzekeren

Stel je eens voor…   

Dat jij voor jouw klanten als expert op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen het verschil maakt door ze te helpen met het verzekeren van hun risico’s. Als Intern Risicospecialist Verzekeren weet jij als geen ander waar je zakelijke klanten behoefte aan hebben. Van de kleine ondernemer in de buurt tot de het grootste familiebedrijf in jouw regio. Dit combineer je met een uitstekende productkennis en een hoge klantgerichtheid. Bij meer complexe vragen en behoeften ben jij samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor alle klanten in jouw regio en zorg je dat ze goed geholpen worden. Bijvoorbeeld door de kennis van collega’s en specialisten in te schakelen. Jij bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen zodat je de klanten niet alleen antwoord geeft op de vraag van vandaag, maar ook rekening houdt met de wensen, risico’s en uitdagingen van morgen. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Intern Risicospecialist Verzekeren B door de klant en zijn onderneming centraal te stellen.

  

Impact creëren   

 • Informeer en adviseer bestaande klanten telefonisch over zakelijke verzekeringen.   

 • Signaleer kansen en mogelijkheden op het gebied van cross-, up- en deep selling.   

 • Breng vanuit een gezonde commerciële instelling passende producten en diensten onder de aandacht van de klant. Natuurlijk altijd binnen de kaders van de zorgplicht.   

 • Inspireer je collega’s om samen te zorgen voor een optimaal klantbeheer. 

 • Vervul een actieve rol naar de bancaire collega’s zodat je weet wat er speelt bij jouw klanten. Jij bent de ogen en oren van de Rabobank in de lokale markt.   

 

Met elkaar   

Samenwerken is de manier waarop we werken. Circa 90 lokale banken vormen het kloppend hart van de Rabobank. Zij staan dicht bij de klant en zijn sterk geworteld in de eigen markt. 14 banken vervullen naast de lokale functie ook een ondersteunende/specialistische functie voor de regio. Vanuit specialistenteams worden de lokale banken ondersteund om de regionale maatschappelijke agenda mede vorm te geven.  

  

Rabobank Zuid-West Nederland is één van deze 14 banken met een specialistenteam en ondersteunt de banken in de kring Zuid-West Nederland. Ons Specialistenteam Verzekeren bundelt de krachten om onze zakelijke klanten te adviseren over risico’s die gepaard gaan met ondernemen. Dit doen wij door gesprekspartner te zijn met oprechte interesse in de klant. Samen zijn we verantwoordelijk voor de corporate identiteit van de Rabobank in de zakelijke markt. Een identiteit waar we trots op zijn en zorgvuldig mee omgaan. Met jou erbij als Intern Risicospecialist Verzekeren staat de teller van het team op 22 diverse collega’s.

 

Met jouw talenten  

Natuurlijk ben jij klant- en resultaatgericht, communicatief ijzersterk, beschik je over commercieel inzicht en een goed inlevingsvermogen. Daarnaast houd je ervan om te netwerken, zowel binnen de bank als met klanten. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Intern Risicospecialist Verzekeren, zeker in combinatie met:  

 • ervaring met zakelijke klanten, bijvoorbeeld als accountmanager; 

 • WFT-certificeringen Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Inkomen;

 • bereidheid om WFT Vermogen op termijn te behalen; 

 • commerciële werkervaring, bijvoorbeeld als klantenservicemedewerker bij een vergelijkbare organisatie; 

 • je werkt gemakkelijk met de digitale kanalen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen;

 • je bent 36u per week beschikbaar;

 • kennis van schade- en inkomensverzekeringen, of affiniteit om jezelf dit onderwerp snel eigen te maken. 

  

Bij de Rabobank 

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:  

 • We stimuleren met de Rabobank Foundation organisaties die sociaal ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo de kansen die ze verdienen om volwaardig mee te draaien in onze maatschappij; 

 • We delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen. Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren; 

 • We vieren uiteenlopende feestdagen en geven je alle ruimte geven om jezelf te zijn. 

  

Wil jij dit ook?   

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 

Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:   

 • een bruto maandsalaris in schaal tussen EUR 2.792,08 en EUR 3.987,51 afhankelijk van je kennis en ervaring;

 • een 13de maand en vakantiegeld;   

 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;   

 • een persoonlijk ontwikkelbudget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;   

 • een thuiswerkvergoeding en een vergoeding van je woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer of de auto reist; 

 • een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.   

  

Laten we kennis maken   

Ben jij degene die wij zoeken, onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Intern Risicospecialist Verzekeren B en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in kring Zuid-West Nederland.  

  

Handig om te weten   

 • Solliciteren kan tot en met 11 oktober 2021. Reageer via de “Solliciteer nu” button met je brief en cv.

 • Voor deze vacature kan een individueel assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Ton Waldschmit, Manager Verzekeren, via 06 – 10 33 94 70.

 • Lonneke Boelens, Recruiter, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via Lonneke.Boelens@Rabobank.nl.

 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.  

 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! 


Reageren?
Ga naar onze vacaturebank en stuur je CV met motivatie in via de solliciteer-button naast de vacaturetekst.

 

Interesse naar deze vacature?Laat je gegevens achter.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Heeft u nog vragen over:

anker

Wist jij dat? MEER OVER WONEN EN WERKEN IN ZEELAND